Спонсори | SponsorsСдружение По действителен случай търси съдействие за развитието на съвременното авторско изпълнителско изкуство и производството на стойностна култура в България, което впоследствие да донесе още повече ползи и за двете комуникиращи страни.

Партньорството с нас дава уникална възможност за публичност в разширяващия се кръг на аудиторията на българското независимо изпълнителско изкуство и обвързване с определени културни и пазарни ценности. Общественото финансиране на българското независимо изкуство е сведено до минимум, отваряйки широки врати за частното финансиране, което при всички положения би довело до една сериозна крачка в културния иновационен контекст на неправителствените организации занимаващи се с алтернативно изкуство и култура в страната.

На своите бъдещи финансови партньори (спонсори) Сдружение По действителен случай има възможността да предложи различни видове спонсорски пакети, в зависимост от спецификата, насочеността и техните търсения.


 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Сдружение По действителен случай благодари на своя първи спонсор Mагазин за бутикови осветителни тела, авторска керамика и произведения на изкуството - CANDELABRUM. Магадинът спонсорира две представления на проект Ноктюрно - от прахта до сиянието през април и май 2011 в Чешки Културен Център София.

Адрес на магазина в София: ул. Цар Асен 21
За повече информация: 
http://www.facebook.com/pages/CANDELABRUM/116938974985050?ref=ts