Skip to main content

Спонсори | SponsorsСдружение По действителен случай търси съдействие за развитието на съвременното авторско изпълнителско изкуство и производството на стойностна култура в България, което впоследствие да донесе още повече ползи и за двете комуникиращи страни.

Партньорството с нас дава уникална възможност за публичност в разширяващия се кръг на аудиторията на българското независимо изпълнителско изкуство и обвързване с определени културни и пазарни ценности. Общественото финансиране на българското независимо изкуство е сведено до минимум, отваряйки широки врати за частното финансиране, което при всички положения би довело до една сериозна крачка в културния иновационен контекст на неправителствените организации занимаващи се с алтернативно изкуство и култура в страната.

На своите бъдещи финансови партньори (спонсори) Сдружение По действителен случай има възможността да предложи различни видове спонсорски пакети, в зависимост от спецификата, насочеността и техните търсения.


 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Сдружение По действителен случай благодари на своя първи спонсор Mагазин за бутикови осветителни тела, авторска керамика и произведения на изкуството - CANDELABRUM. Магадинът спонсорира две представления на проект Ноктюрно - от прахта до сиянието през април и май 2011 в Чешки Културен Център София.

Адрес на магазина в София: ул. Цар Асен 21
За повече информация: 
http://www.facebook.com/pages/CANDELABRUM/116938974985050?ref=ts

Popular posts from this blog

UNLOCK I - Искра - танцьор

UNLOCK ПРОФИЛ Име: Искра Даскалова  Дата на раждане: 13 февруари 1993 Място на раждане: Варна   Професия: танцьор, waacking 

- С какво храниш душата и ума си, за да си Искра, която искаш да бъдеш?
- С време сред природата, музика, танц, книги и връзка със самата мен, която намирам във всички тези неща.
- Кое е последното нещо, което ти беше много интересно? - Взаимоотношенията с хората. Това винаги ми е най-интересно.
- Случка от детството? - Много обичах да карам ролери. И точно веднъж вечер по залез трябваше вече да се прибирам, защото ме викаха от блока, бях карала преди това много много часове и точно на последната права реших, че трябва да се засиля, по възможно най-бързия начин да карам, а не бях падала през цялото каране, всички тези часове, и накрая така паднах точно пред входа, че цялата станах в рани и синини. И тогава ми стана толкова смешно, болеше ама ми беше толкова смешно. Толкова много се смях тогава.
- Ти си свирила 10 години на пиано, как разбра, че танцът те изразява по-добре?

UNLOCK I - Димитър - пиано

UNLOCK ПРОФИЛ Име: Димитър Горчаков  Дата на раждане: 19 юли 1990 Място на раждане: София  Професия: музикант, пиано

- Каква тема те вълнува в момента?
- Къде се намирам в моето опознаване и разбиране за нещата. Музиката ме изразява и като човек.
- Кога е най-хубаво?
- Когато е най-лично, когато е в мажор. Музиката е интимност, тя е като обяснение в любов.
- Откъде си взимаш?
- От постоянството. Ако не свириш един ден, губиш два. Времето прекарано в музика ти се връща двойно повече.
- Какво е за теб UNLOCK?
- Отключване на мен към другите и влизане в едно много хубаво състояние на споделяне. Както, когато тръгваш на пътешествие, си даваш отговори на въпроси, които не си си задавал.
UNLOCK I - Боряна - фотография

UNLOCK ПРОФИЛ
Име: Боряна Пандова Дата на раждане: 20 септември 1979
Място на раждане: София
Професия: фотограф
Уебсайт:http://www.borianapandova.com/
- Какво е за теб UNLOCK? - Нежен процес. - Какво си откри? - Открих път за работа и формула да изваждам смисъл от взаимоотношенията си с други професионалисти и изкуства.  - Къде те срещна? - Срещна ме в тъмното, в което бях и ме извади на светло.  - С какво те вдъхнови? - Открих хора, без да е необходимо да се натрупа купчина думи, а само факта, че преди два месеца бяхме непознати, а сега си липсваме. Аз получих много любов.  - Как се подготвяш за фотографията? - С много мечтаене и събиране на информация, които се съчетават в един магичен момент. В него трябва да съм много отворена, за да не изпусна човека, бързо да изградя доверието и възможностите за импровизация - това което той е готов да отключи за мен. И там аз за един миг трябва да включа магията и професионализма си.  - Най-специалното нещо, което ти дава? - Фотографията непрекъснато разширява…